Opis
Bela čokolada 29%, Leone, je:
✓ Brez glutena
✓ Brez palminega olja
✓ UTZ certificirano
Bela čokolada 29% priznane slovenske znamke Leone je odlična za pripravo krem, peciv, mussov, ganachev, sladoledov in drugih desertov uporabimo samo staljeno čokolado, ki jo počasi homogeno vmešamo v preostalo maso. Lahko jo uporabimo za oblivanje ali vlivanje v modele. Čokoladne kapljice lahko uporabimo za dekoracijo, slastne pa so tudi, če jih pojemo kar take.
Se želite naučiti temperirati čokolado?
Belo čokolado 29% stopite na 45 °C. Čokolado ohladite na 27 °C ter nežno segrejte na 31°C. Tako pripravljena čokolada je primerna za kreme, mousse in ostale slaščičarske izdelke.
Shranjevanje: Hranite v suhem in hladnem prostoru (15 – 20 °C), stran od virov toplote, zaščiteno pred direktno sončno svetlobo in neprijetnimi vonjavami. Temperatura prostora naj ne preseže 25 °C. Po uporabi vrečko tesno zaprite.
MNENJE O IZDELKU:
Zaenkrat še ni mnenj.