Opis
Bela čokolada 29 %, Veliche, je
✓ Premium kvaliteta
✓ Brez glutena
✓ Brez palminega olja
✓ UTZ certificirano
Veliche™ Gourmet je blagovna znamka z dolgoletno tradicijo. Ta profesionalna, visokokakovostna čokolada je izdelana v Belgiji iz izključno pridobljenih in izbranih zrn, pridobljenih s certificiranih kmetij Rainforest Alliance. Z nakupom znamke Veliche je kakovost zagotovljena, saj sta tako okus kot obdelava čokolade dosledna z nakupom vsake vrečke. Te čokolade so bile zasnovane tako, da imajo dobro viskoznost in enakomerno velike žetončke 12 mm, za enostavno odmerjanje in topljenje.
Se želite naučiti temperirati čokolado?
Belo čokolado 29% stopite na 45-50°C. Čokolado ohladite na 29-30°C ter nežno segrejte na 25-27°C. Tako pripravljena čokolada je primerna za oblive, kreme, mousse in ostale slaščičarske izdelke.
Shranjevanje: Hranite v suhem in hladnem prostoru 15 – 20 °C, stran od virov toplote, zaščiteno pred direktno sončno svetlobo in neprijetnimi vonjavami. Temperatura prostora naj ne preseže 25 °C. Po uporabi vrečko tesno zaprite.
SF –
Zame ena boljših belih čokolad po okusu, ker ni presladka.
Maja Skorupan –
Odlična za oblivanje!
SF –
Meni ena boljših belih čokolad. Tudi za sladkanje, ne samo za izdelavo sladic 😋