Trgovina

Domov  /  Trgovina  /  PRIPOMOČKI  /  Brigid´s ganaš kit, fi 27.90 cm
AKCIJA

Brigid´s ganaš kit, fi 27.90 cm

20,90

2 na zalogi

Cena za kit – 23,90 € z ddv.

BRIGID´S GANACHING KIT – premer 27.90 cm
Ganaching Kit™ je nov inovativen način za enostavno premazovanje biskvita. Komplet lahko uporabite pri oblivanju z ganachejem iz temne, mlečne in bele čokolade ali premazovanju z masleno kremo, švicarsko kremo, želejem/želatino, sirnimi ali sladolednimi tortami in nasploh vsemi tortami, ki so brez peke. Dosegli boste gladko in simetrično ganaširano torto z manj nereda, manj časa in brez napora, ne glede na vašo stopnjo spretnosti. Robovi bodo ostri in ravni, obod pa gladek in enakomeren.

KOMPLET VSEBUJE
• Višinsko obrobo cca. 20 cm
• Neoprijemljivi disk za večkratno uporabo, s katerim obložite dno
• Sponka za zavarovanje prekrivanja podloge
• Dozirka za stiskanje ganacheja
• Penasti distančnik, ki vam zagotovi pravilno debelino ganacha

❗️ Vsako podlogo je mogoče ponovno uporabiti, reciklirati in je izdelana iz plastike za hrano ter je BREZ BPA* v skladu s FCC-Evropa e.

RECEPT MASLENI GANAŠ ZA TORTO PREMERA 27.90 cm
1250 g čokolade + 625 g masla
Najprej stopite maslo. Dodajte kakovostno čokolado ter mešajte, dokler se vse sestavine dobro ne prepojijo. Če je potrebno, lahko mešanico postavite v mikrovalovko še za približno 10 sec.
Vaš masleni ganaš je pripravljen za oblivanje. Torto postavite v zamrzovalnik za 2-3h ali čez noč.

RECEPT NUTELLA GANAŠ
1200 g bele čokolade + 400 g Nutelle
Segrejte Nutello in jo prelijte čez belo čokolado. S krožnimi obrati dobro premešajte, da zmes postane homogena in brez grudic. Prelijte čez biskvit in pustite, da se v Ganaš Kit-u ohladi. Odstranite obod in dobili boste brezhibno torto prelito z Nutellinim ganachem. Okrasite po želji.

RECEPT GANAŠ IZ TEMNE ČOKOLADE ZA TORTO PREMERA 30 cm
Razmerje 2:1 – 1350 g temne čokolade + 675 ml sladke smetane

RECEPT GANAŠ IZ MLEČNE ČOKOLADE ZA TORTO PREMERA 30 cm
Razmerje 3:1 – 1518 g mlečne čokolade + 506 ml sladke smetane

RECEPT GANAŠ IZ BELE ČOKOLADE ZA TORTO PREMERA 30 cm
Razmerje 4:1 – 1620 g bele čokolade + 405 ml sladke smetane

Priprava
■ Smetano pristavimo in segrejemo tik pod vrenje; če zavre, lahko v ganašu nastanejo grudice.
■ Čokolado nadrobimo v skledico ali drugo posodo. Prelijemo jo z vročo smetano in pustimo 1–2 minuti.
■ Čokolado in smetano mešamo s krožnimi, kratkimi gibi, da dobimo homogeno, enobarvno mešanico. Ganaš postane gosta, bleščeča krema, skoraj pena, ki prevleče hrbtno stran žlice. Ohladimo ga do mlačnega, 35–40 stopinj.
Z njim prelijemo vse vrste biskvitov, pite in ostale sladice.

Kategorija: Oznaka:

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Brigid´s ganaš kit, fi 27.90 cm”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja