Trgovina

Domov  /  Trgovina  /  ČOKOLADA IN KAKAV, Termostabilne kapljice  /  Termostabilne kapljice – bela čokolada

Termostabilne kapljice – bela čokolada

5,90

Ni na zalogi

Cena za 500 g 5,90 €
Kapljice za peko iz bele čokolade za presenečenje v tortah, kolačkih, piškotih, pecivu in ostalih sladicah. Bela čokolada bo dodala odličen kremast okus in popestrila izgled, saj se kapljice med peko ne bodo stopile. Zaradi nižje vsebnosti kakavovega masla, so odporne na temperaturo pri peki do 200 C. Priporočamo, da jih šele ob koncu vmešate v testo, tako preprečite obarvanje testa ali topljenje kapljic med gnetenjem.

Prepakirano: 500 g.

Hranite v suhem in hladnem prostoru (15 – 20 °C), stran od virov toplote, zaščiteno pred direktno sončno svetlobo in neprijetnimi vonjavami. Temperatura prostora naj ne preseže 25 °C. Po uporabi vrečko tesno zaprite.

Opis

KAPLJICE ZA PEKO – BELA ČOKOLADA

Kapljice za peko iz bele čokolade v pravi kraljevski velikosti za presenečenje v tortah, kolačkih, piškotih, pecivu in ostalih sladicah. Bela čokolada bo dodala odličen kremast okus in popestrila izgled, saj se kapljice med peko ne bodo stopile. Zaradi nižje vsebnosti kakavovega masla, so odporne na temperature pri peki do 200 C. Priporočamo, da jih šele ob koncu vmešamo v testo, tako preprečimo obarvanje testa ali topljenje kapljic med gnetenjem.

Shranjevati v temnem prostoru na temperaturi do 20 C.

KODA:882520
Pakirano: 500 g
Velikost :M 6800pcs/kg
Kakavovih delcev: min. 24 %

Sestavine

Hranilna vrednost

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Termostabilne kapljice – bela čokolada”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja