Trgovina

Domov  /  Trgovina  /  Termostabilne kapljice  /  Termostabilne kapljice – temna čokolada

Termostabilne kapljice – temna čokolada

5,90

Cena za 500 g – 5,90 € z ddv
Kapljice za peko iz temne čokolade za vedno zaželene sladke pregrehe, kot so čokoladni piškoti s koščki čokolade, mafini, dansko pecivo itd. nas posebej očarajo prav zaradi intenzivnega okusa, ki ga začutimo ob okušanju koščkov nestopljene čokolade. Nižji delež kakavovega masla poskrbi, da lahko sladice pečemo na visoki temperaturi tudi do 200 °C, ne da bi se koščki stopili in izgubili obliko.Priporočamo, da jih šele ob koncu vmešate v testo, tako preprečite obarvanje testa ali topljenje kapljic med gnetenjem.

Prepakirano: 500 g.

Hranite v suhem in hladnem prostoru (15 – 20 °C), stran od virov toplote, zaščiteno pred direktno sončno svetlobo in neprijetnimi vonjavami. Temperatura prostora naj ne preseže 25 °C. Po uporabi vrečko tesno zaprite.

Opis

KAPLJICE ZA PEKO – TEMNA ČOKOLADA
Termostabilne kapljice za peko – temna čokolada
Kapljice za peko iz temne čokolade za vedno zaželene sladke pregrehe, kot so čokoladni piškoti s koščki čokolade, mafini, dansko pecivo itd. nas posebej očarajo prav zaradi intenzivnega okusa, ki ga začutimo ob okušanju koščkov nestopljene čokolade. Nižji delež kakavovega masla poskrbi, da lahko sladice pečemo na visoki temperaturi tudi do 200 °C, ne da bi se koščki stopili in izgubili obliko.
Priporočamo, da jih šele ob koncu vmešamo v testo, tako preprečimo obarvanje testa ali topljenje kapljic med gnetenjem.

Shranjevati v temnem prostoru na temperaturi do 20 C.

Pakirano: 500 g
Velikost :M 6800pcs/kg
Kakavovih delcev: min. 50 %

Sestavine

Hranilna vrednost

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Termostabilne kapljice – temna čokolada”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja