Opis
Recept za eno porcijo: zmešajte 125 g mešanice + 125 ml vode.
Navodila:
1. Sestavine naj bodo na sobni temperaturi.
2. V skledi zmešajte 125 ml vode + 125 g mešanice in stepajte z metlico. Zmes pustite stati na sobni temperaturi 1 uro. Cca. 150 g masla sobne temperature stepajte 5 minut na srednji hitrosti, dokler ni kremasto.
3. Sedaj mešanico v treh delih dodajte maslu. Mešajte, dokler se vsaka porcija popolnoma ne absorbira, preden dodate naslednjo in tako nadaljujte dokler vam ne zmanjka mešanice.
4. Ko ste dodali vso zmes, stepajte na visoki hitrosti pribl. 10 minut do gladke maslene kreme.
5. Ta receptura bo zadostovala za nadev in oblaganje torte Ø20 cm ali za cca. 12 kolačkov.
Masleno kremo lahko obarvate z barvami ali ji dodate pasto in jo tako še dodatno obogatite.
Shranjevanje: Hranite v suhem in hladnem prostoru.
Neto količina: 500g.
MNENJE O IZDELKU:
Zaenkrat še ni mnenj.