Cena za kit – 25,90 € z ddv.
BRIGID´S GANACHING KIT – premer 30.5 cm
Ganaching Kit™ je nov inovativen način za enostavno premazovanje biskvita. Komplet lahko uporabite pri oblivanju z ganachejem iz temne, mlečne in bele čokolade ali premazovanju z masleno kremo, švicarsko kremo, želejem/želatino, sirnimi ali sladolednimi tortami in nasploh vsemi tortami, ki so brez peke. Dosegli boste gladko in simetrično ganaširano torto z manj nereda, manj časa in brez napora, ne glede na vašo stopnjo spretnosti. Robovi bodo ostri in ravni, obod pa gladek in enakomeren. Svetujemo izbiro maslenega ganaša, izdelek se postavi v zamrzovalnik za 2-3h.
KOMPLET VSEBUJE
• Višinsko obrobo cca. 20 cm
• Neoprijemljivi disk za večkratno uporabo, s katerim obložite dno
• Sponka za zavarovanje prekrivanja podloge
• Dozirka za stiskanje ganacheja
• Penasti distančnik, ki vam zagotovi pravilno debelino ganacha
❗️ Vsako podlogo je mogoče ponovno uporabiti in je izdelana iz plastike za hrano ter je BREZ BPA* v skladu s FCC-Evropa e –
RECEPT MASLENI GANAŠ ZA TORTO PREMERA 30 cm
1450 g čokolade + 725 g masla
Najprej stopite maslo. Dodajte kakovostno čokolado ter mešajte, dokler se vse sestavine dobro ne prepojijo. Če je potrebno, lahko mešanico postavite v mikrovalovko še za približno 10 sec.
Vaš masleni ganaš je pripravljen za oblivanje.
RECEPT GANAŠ IZ TEMNE ČOKOLADE ZA TORTO PREMERA 30 cm
Razmerje 2:1 – 1450 g temne čokolade + 725 ml sladke smetane
RECEPT GANAŠ IZ MLEČNE ČOKOLADE ZA TORTO PREMERA 30 cm
Razmerje 3:1 – 1620 g mlečne čokolade + 543 ml sladke smetane
RECEPT GANAŠ IZ BELE ČOKOLADE ZA TORTO PREMERA 30 cm
Razmerje 4:1 – 1740 g bele čokolade + 435 ml sladke smetane
Priprava
■ Smetano pristavimo in segrejemo tik pod vrenje; če zavre, lahko v ganašu nastanejo grudice.
■ Čokolado nadrobimo v skledico ali drugo posodo. Prelijemo jo z vročo smetano in pustimo 1–2 minuti.
■ Čokolado in smetano mešamo s krožnimi, kratkimi gibi, da dobimo homogeno, enobarvno mešanico. Ganaš postane gosta, bleščeča krema, skoraj pena, ki prevleče hrbtno stran žlice. Ohladimo ga do mlačnega, 35–40 stopinj.
Z njim prelijemo biksvit, ki smo ga predhodno obložili z ganaš kit-om.
MNENJE O IZDELKU:
Zaenkrat še ni mnenj.