Trgovina

Domov  /  Trgovina  /  KREME IN MEŠANICE, Kreme za polnjenje ali oblivanje  /  Krema Lešnik za polnjenje 500 g

Krema Lešnik za polnjenje 500 g

5,60

13 na zalogi

Lešnik krema, polnega okusa, ki spominja na znano Nutello, vendar z več poudarka na lešnikih. Kot odlična podlaga za aromatiziranje vseh vrst pekarskih in slaščičarskih izdelkov pa tudi za aromatiziranje krem, pen, mousse, sladoleda in ostalih sladic, ustvarjena za čudovit uravnotežen okus po lešnikih. Ima gladko, homogeno teksturo za odličen občutek v ustih. Brez glutena!

Krema je termostabilna, kar pomeni, da je odporna na temperature do 200 C, zato lahko z njo napolnite sladice tudi že pred peko. Zelo enostavno jo je uporabljati: le rahlo jo premešajte, preden z njo napolnite vaše pecivo ali tarte.

Uporaba: za neposredno polnjenje vseh vrst sladic, kot ganache, za pite, tarte in čokolade ter za za aromatiziranje smetanovih krem, pen in sladoleda.

Neto količina – prepakirano: 500 g.
Shranjujte pri temperaturi od 15°C do 20°C.

Opis

LEŠNIK KREMA/NADEV 13%

Okusno lešnikova krema je odlična podlaga za aromatiziranje vseh vrst pekarskih in slaščičarskih izdelkov pa tudi za aromatiziranje krem, pen, mousse, sladoleda in ostalih sladic, ustvarjena za čudovit uravnotežen okus po lešnikih.
Ima gladko, homogeno teksturo za odličen občutek v ustih.
Krema je termostabilna, kar pomeni, da je odporna na temperature do 200 C in jo je zelo enostavno uporabljati: le rahlo jo premešajte, preden z njo napolnite vaše pecivo ali tarte. Lahko se jo uporablja tudi za oblivanje tort in peciva – pred oblivanjem jo rahlo segrejete do 40°C.
Uporaba: za oblivanje, ganache, polnilo pecivom, pitam, tartam, čokoladam in pralinam ter za aromatiziranje krem, pen in sladoleda.
Shranjujte pri temperaturi od 15°C do 20°C.
Neto količina – prepakirano: 500 g.

Sestavine

Sestavine: Sladkor,palmovo olje, lešnik, kakav zmanjšane maščobe,
obrano mleko v prahu,sirotka v prahu, sončnični lecitin, naravna aroma vanilije.
Alergeni : soja in oreščki

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Krema Lešnik za polnjenje 500 g”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja