Krema Lešnik za polnjenje 500 g

Domov  /  Trgovina  /  KREME IN MEŠANICE, Kreme za polnjenje ali oblivanje, V akciji  /  Krema Lešnik za polnjenje 500 g
AKCIJA
KOLIČINA:

CENA: 4,20 

Lešnik krema, polnega okusa, ki spominja na znano Nutello, vendar z več poudarka na lešnikih. Kot odlična podlaga za aromatiziranje vseh vrst pekarskih in slaščičarskih izdelkov pa tudi za aromatiziranje krem, pen, mousse, sladoleda in ostalih sladic, ustvarjena za čudovit uravnotežen okus po lešnikih. Ima gladko, homogeno teksturo za odličen občutek v ustih. Brez glutena!
Uporaba: za neposredno polnjenje vseh vrst sladic, kot ganache, za pite, tarte in čokolade ter za za aromatiziranje smetanovih krem, pen in sladoleda.

Neto količina – prepakirano: 500 g.
Shranjujte pri temperaturi od 15°C do 20°C.

Opis

LEŠNIK KREMA/NADEV 13%

Okusno lešnikova krema je odlična podlaga za aromatiziranje vseh vrst pekarskih in slaščičarskih izdelkov pa tudi za aromatiziranje krem, pen, mousse, sladoleda in ostalih sladic, ustvarjena za čudovit uravnotežen okus po lešnikih.
Ima gladko, homogeno teksturo za odličen občutek v ustih.
Uporaba: za oblivanje, ganache, polnilo pecivom, pitam, tartam, čokoladam in pralinam ter za aromatiziranje krem, pen in sladoleda.
Shranjujte pri temperaturi od 15°C do 20°C.
Neto količina – prepakirano: 500 g.

Sestavine

Sestavine: Sladkor,palmovo olje, lešnik, kakav zmanjšane maščobe,
obrano mleko v prahu,sirotka v prahu, sončnični lecitin, naravna aroma vanilije.
Alergeni : soja in oreščki

MNENJE O IZDELKU:

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Krema Lešnik za polnjenje 500 g”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja