Limona z belo čokolado, preliv

Domov  /  Trgovina  /  KREME IN MEŠANICE, Prelivi Dekor kreme  /  Limona z belo čokolado, preliv
KOLIČINA:

CENA: Od 4,90 

Okusna mešanica bele čokolade in limone, Lindi limona, je vsestranski produkt. Uporablja se ga za prelivanje, kot polnilo tortam, torticam na palčkah, monoporcijskim torticam, sladicam v kozarčkih, za izdelavo kreme ali moussa. Odličen tudi za aromatiziranje. Brez aditivov, konzervansev in slabih maščob.

Uporabite ga za:
– Cake drip (lahko se tudi obarva z barvami za čokolado),
– Prelivanje sladic, krofkov, popsik,
– Dodatek testu za krofke, popsike,
– Kremo ali mousse.

Izdelek je:
– Brez glutena
– Brez palmovega olja
– Brez soje.

Shranjevanje: Shranjujte na suhem mestu, stran od neposrednega izvora toplote.

Šifra: P741-3 Kategoriji: ,

Opis

RECEPT TORTA YUZU

Za izdelavo kreme potrebujemo:

– 500 gramov smetane
– 500 gramov vode
– 100 gramov sladkorja
– 180 gramov želatine TOPGEL
– 150 gramov grškega jogurta
– 50 gramov aromata yuzu

Za izdelavo sadnega diska potrebujemo:

– 90 gramov smetane
– 60 gramov vode
– 20 gramov sladkorja
– 20 gramov želatine TOPGEL
– 80 gramov pasta limona

Predhodno spečemo biskvit.

Priprava diska
Vse sestavine odtehtamo v posodo in premešamo z mikserjem. Dobljeno maso prelijemo v silikonski model in zamrznemo.

Priprava kreme
Najprej do srednje trdote stepemo sladko smetano. V drugi posodi dobro premešamo ostale sestavine za kremo, tako da ni grudic in jih prilijemo k stepeni smetani.
Mešamo z mikserjem na nizkih obratih cca. 2 min.

Torto dekoriramo z Lindi limona dekorjem in lešnikovimi drobci.

Sestavine

Sestavine: sončnično olje, sladkor, polnomastno mleko v prahu, sirotkini proteini, pinjenec, emulgator: lecitin, kislina, E330, naravna aroma, barvilo: E100, E160a.

MNENJE O IZDELKU:

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Limona z belo čokolado, preliv”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja