Opis
Liofilizirane borovnice so odlične za aromatiziranje sladic, napitkov, smutijev, domačih kosmičev, sladoleda in posipa po čokoladi. Sušenje z zamrzovanjem ohranja naravno barvo, obliko in kakovost sadja.
Brez dodatkov, barvil ali konzervansov, samo 100 % sadež.
100 g je enakovrednih približno kot 1 kg svežih jagod.
✓ 100% naravno
✓ brez dodanih sladkorjev
✓ brez glutena
✓ brez laktoze
✓ brez palmovega olja
✓ vegansko
Liofilizirano sadje je edinstveno po tem, da zahvaljujoč posebni metodi sušenja ohranja vse svoje najboljše lastnosti. Obdrži največjo vsebnost vitaminov in mineralov, ki se pri normalnem toplotnem sušenju zmanjšajo. Liofilizirano sadje ima zelo raznoliko uporabo v kuhinji, kjer ga lahko dodajamo smutijem, kašam, jogurtom ali pa ga uporabimo pri peki za aromatiziranje, okraševanje ali barvanje sladic in nadevov.
Liofilizacija je postopek, pri katerem se maline na hitro zamrznejo in zamrznjena voda v sadju izhlapi. Zahvaljujoč temu posebnemu postopku sadje ohranja lastnosti kot bi bilo sveže. Ohranijo se njegov volumen, barva, tekstura in okus ter največja vsebnost vitaminov in mineralov, ki bi se med sušenjem toplotno uničili. Poleg tega je neverjetno hrustljavo!
Izdelek shranjujte tesno zaprt, v suhem in temnem prostoru pri maksimalni temperaturi + 20 C.
MNENJE O IZDELKU:
Zaenkrat še ni mnenj.