Opis
NAVODILA
Za izdelavo kreme potrebujemo:
– 500 gramov smetane
– 400 gramov mleka
– 40 gramov sladkorja
– 180 gramov želatine TOPGEL
– 160 gramov dekor Mangobel Krok
Za izdelavo diska potrebujemo:
– 60 gramov vode
– 20 gramov želatine TOPGEL
– 100 gramov dekorja Mangobel Krok
Predhodno spečemo biskvit.
Priprava diska
Vse sestavine odtehtamo v posodo in premešamo z mikserjem. Dobljeno maso prelijemo v silikonski model in zamrznemo.
Priprava kreme
Najprej do srednje trdote stepemo sladko smetano.
V drugi posodi dobro premešamo ostale sestavine za kremo, tako da ni grudic in jih prilijemo k stepeni smetani. Mešamo z mikserjem na nizkih obratih cca 2 minuti.
V model, obložen z acetatno folijo položimo spečeno plast biskvita. Nanj položimo disk, ki smo ga predhodno zamrznili. Model napolnimo s kremo ter vse skupaj postavimo na hladno, najbolje čez noč. Torto lahko dekoriramo tako, da dekor Kinder Krok segrejemo na sobno temperaturo in ga prelijemo. Poljubno dodatno dekoriramo.
MNENJE O IZDELKU:
Zaenkrat še ni mnenj.