Sestavine
Sestavine
Sladkorr, snovi za želiranje E 407, E 410,
regulator kislosti E 332, E 331
€3,50
UNIGEL NEUTRAL – Nappage, želirna glazura za torte in peciva je osnova za pripravo svetlečih želirnih oblivov za sladice in torte.
Zmešamo ga z vodo in segrejemo ter z njim oblijemo sadje na sladicah, da ga zaščitimo proti izsušitvi in tako podaljšamo rok uporabe. Namesto vode lahko uporabimo sadne sokove, pireje ali paste in tako dobimo sadni preliv.
Uporaba: 25 g Unigel neutral + 250 g sladkorja + 1000 ml vode
Zmešamo Unigel neutral s sladkorjem in vodo v homogeno maso in počasi segrevamo do vrelišča. Namesto vode se lahko uporabi sadne sokove, sadne pireje ter doda sadne paste. Tako dobimo sadni obliv poljubnega okusa. Nanašamo s čopičem ali paleto. Idealna temperatura za obdelovanje je okoli 90°C.
Sestavine
Sladkorr, snovi za želiranje E 407, E 410,
regulator kislosti E 332, E 331
Mnenja
Zaenkrat še ni mnenj.