Trgovina

Domov  /  Trgovina  /  ČOKOLADA IN KAKAV, Mlečna čokolada  /  Mlečna čokolada 32%, Veliche
AKCIJA

Mlečna čokolada 32%, Veliche

Od 5,80 - 6,50

Belgijska lahka in kremasta mlečna čokolada, ki se idealno obnese pri peki tort, slaščic, sladic, sladoleda, pralinejev in ganachejev. Linija Inspiration 32% je del skrbno izbrane serije gurmanskih kuvertur. Vsebuje 32% kakavovih delcev in 33% kakavovega masla. Prečiščeno s pravo bourbonsko vanilijo.

32% kakavovih delcev,
33% kakavovega masla ter
21% mleka.

Prečiščeno s pravo bourbonsko vanilijo.

Aplikacija:
• Čokoladne tablice • Praline • Ganache • Torte • Peciva • Sladice •

Šifra: E2406 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Mlečna čokolada 32%, Veliche, je:

✓ Premium kvaliteta
✓ Brez glutena
✓ Brez palminega olja
✓ UTZ certificirano

Veliche™ Gourmet je blagovna znamka z dolgoletno tradicijo. Ta profesionalna, visokokakovostna čokolada je izdelana v Belgiji iz izključno pridobljenih in izbranih zrn, pridobljenih s certificiranih kmetij Rainforest Alliance. Z nakupom znamke Veliche je kakovost zagotovljena, saj sta tako okus kot obdelava čokolade dosledna z nakupom vsake vrečke. Te čokolade so bile zasnovane tako, da imajo dobro viskoznost in enakomerno velike žetončke 12 mm, za enostavno odmerjanje in topljenje.

Se želite naučiti temperirati čokolado?
Mlečno čokolado 32% stopite na 45-50°C. Čokolado ohladite na 25-27°C ter nežno segrejte na 29-30°C. Tako pripravljena čokolada je primerna za oblive, kreme, mousse in ostale slaščičarske izdelke.

Shranjevanje: Hranite v suhem in hladnem prostoru 15 – 20 °C, stran od virov toplote, zaščiteno pred direktno sončno svetlobo in neprijetnimi vonjavami. Temperatura prostora naj ne preseže 25 °C. Po uporabi vrečko tesno zaprite.

Sestavine

Sladkor, kakavovo maslo, polno mleko v prahu, emulgator: sojin lecitin, ekstrakt vanilije.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mlečna čokolada 32%, Veliche”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja