Mlečna čokolada 36% priznane slovenske znamke Leone je odlična za pripravo krem, peciv, mussov, ganachev, sladoledov in drugih desertov uporabimo samo staljeno čokolado, ki jo počasi homogeno vmešamo v preostalo maso. Lahko jo uporabimo za oblivanje ali vlivanje v modele. Čokoladne kapljice lahko uporabimo za dekoracijo, slastne pa so tudi, če jih pojemo kar take.
• 36% kakavovih delcev,
• 31% kakavovega masla ter
• 16% mleka.
Aplikacija:
• Krema • Mousse • Figure • Praline • Sladoled
Mlečna čokolada 36%, Leone, je:
✓ Brez glutena
✓ Brez palminega olja
✓ Rainforest Alliance certificiran
Se želite naučiti temperirati čokolado?
Belo čokolado 29% stopite na 45 °C. Čokolado ohladite na 28 °C ter nežno segrejte na 32°C. Tako pripravljena čokolada je primerna za kreme, mousse in ostale slaščičarske izdelke.
Shranjevanje: Hranite v suhem in hladnem prostoru (15 – 20 °C), stran od virov toplote, zaščiteno pred direktno sončno svetlobo in neprijetnimi vonjavami. Temperatura prostora naj ne preseže 25 °C. Po uporabi vrečko tesno zaprite.
Net teža: 500 g.
Sestavine
Sestavine: sladkor, kakavovo maslo*, posneto mleko v prahu, kakavova masa*, anhidridna mlečna maščoba, emulgator: lecitini (sončnica); naravna aroma vanilije. Lahko vsebuje sledi soje, oreškov in arašidov. Mlečna čokolada vsebuje: kakavovi deli: najmanj 37%.
Mnenja
Zaenkrat še ni mnenj.