Trgovina

Domov  /  Trgovina  /  ČOKOLADA IN KAKAV, Čokolade z okusi  /  Ruby, Fun Cakes
AKCIJA

Ruby, Fun Cakes

8,28

1 na zalogi

Cena za 250 g – 9,20 € z Ddv.

RUBY ČOKOLADNE KAPLJICE, FUN CAKES

Četrta vrsta čokolade zdaj že vsem dobro znana rubinasta čokolada se uvršča med belo in mlečno čokolado. Značilen je okus, ki je opisan kot rahlo sladek in kisel, kar je primerljivo z okusom jagodičja, saj je glavna značilnost čokolade njena kislost. V skladu s standardi, ki jih je določil Urad za hrano in zdravila v Združenih državah Amerike, mora rubinasta čokolada vsebovati najmanj 1,5 % nemastnih suhih delcev kakava in najmanj 20 % teže kakavove maščobe. Lahko vsebuje antioksidante, začimbe in druge naravne in umetne arome; vendar te sestavine ne morejo posnemati okusov čokolade, mleka, masla ali sadja in ne smejo vsebovati dodatnih barvil.
Ruby čokolada je primerna za topljenje v mikrovalovni pečici ali nad vodno kopeljo in se jo lahko uporablja v različne slaščičarske namene, od oblivanja do krem in izdelave pralin.

Vsebina: 250 gramov.
Skladiščenje: Hraniti v hladnem in suhem prostoru, 8-20°C.

Priprava: Nad vodno kopeljo ali v mikrovalovki segrevajte toliko časa, dokler čokolada ni povsem stopljena. Mešajte, dokler se vsa čokolada ne raztopi.

Sestavine: sladkor (36%), kakavovo maslo (30%), mleko v prahu (17%) (posneto), mleko v prahu (13%), kakavova masa (5%), naravna aroma (vanilija), emulgator: E322 (soja). ), kislina: E330.

Ta izdelek ima certifikat Halal.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ruby, Fun Cakes”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja