Opis
Valrhona Ivoire 35% bela čokolada je okusna bela čokolada z nežnimi okusi vanilije in toplega mleka. Kremna, a ne preveč sladka, je ta čudovita bela čokolada odlična za skoraj vsako uporabo – od kaljenja in oblikovanja do uporabe pri moussih, kremah, penah – a je posebej izjemna tudi pri sladoledih in sorbetih.
Se želite naučiti temperirati čokolado?
Belo čokolado 29% stopite na 45 °C. Čokolado ohladite na 26°C ter nežno segrejte na 28°C. Tako pripravljena čokolada je primerna za oblive, kreme, mousse in ostale slaščičarske izdelke.
Predlogi za mešanje z okusi: Rdeče sadje.
Shranjevanje: Hranite v suhem in hladnem prostoru 15 – 20 °C, stran od virov toplote, zaščiteno pred direktno sončno svetlobo in neprijetnimi vonjavami. Temperatura prostora naj ne preseže 25 °C. Po uporabi vrečko tesno zaprite.
MNENJE O IZDELKU:
Zaenkrat še ni mnenj.