Opis
Valrhona Jivara 40% mlečna čokolada ima edinstven in prepoznaven okus, z odtenki karamele in vanilije ter s pridihom slada. Jivara je čudovito kremasta, nežne sladkosti in gladkega občutka v ustih. Idealna je za ganache, sladoled in sorbete, lahko pa jo uporabite tudi za oblikovanje, premazovanje in peno.
Sestava: 41% kakava (min), 23% mleka, 33% sladkorja, 40% maščobe.
Taljenje: 45 / 48C 113 / 118F
Kristalizacija: 27 / 28C 81 / 82F
Obdelovanje: 29 / 30C 84 / 86F
Predlogi za kombinacijo: sadje, karamela.
Shranjevanje: Hranite v suhem in hladnem prostoru (15 – 20 °C), stran od virov toplote, zaščiteno pred direktno sončno svetlobo in neprijetnimi vonjavami. Temperatura prostora naj ne preseže 25 °C. Po uporabi vrečko tesno zaprite.
Net teža: 200 g.
Sestavine: Kakavovo maslo, polnomastno mleko v prahu, sladkor, kakav v zrnu, rjavi sladkor, naravni ekstrakt vanilije, emulgator (sojin lecitin), ekstrakt ječmenovega slada.
Prehranske opombe: Vsebuje mleko, sojo, slad, gluten. Lahko vsebuje sledi oreščkov
Mnenja
Zaenkrat še ni mnenj.