Opis
VALRHONA MANJARI 64%
Temna čokolada s poreklom iz Madagascarja je sveža, rahlo kiselkasta, z ostrimi notami rdečega in suhega sadja. Manjari je odlična za oblikovanje, čokoladne ploščice, mousse, kreme, ganache, sladoled, sorbete in še več.
Sestava: 64% kakava (min), 35% sladkorja, 39% maščobe.
Temperiranje:
Taljenje: 55 / 58C 131 / 136F
Kristalizacija: 28 / 29C 82 / 84F
Obdelovanje: 31 / 32C 88 / 90F
Predlogi za kombinacijo: črni ribez, brusnica, malina, višnja, poper Sarawak, sečuanski poper, silim poper, muscovado sladkor.
Sestavine: kakavova zrna z Madagaskarja, sladkor, kakavovo maslo, emulgator (sojin lecitin), naravni ekstrakt vanilije.
Prehranske opombe: Vsebuje sojo; lahko vsebuje sledi oreščkov in mleka.
MNENJE O IZDELKU:
Zaenkrat še ni mnenj.