Opis
Zlata čokolada
Navodilo za uporabo:
1.Temperiranje:
Čokolado stalimo na 45 °C, ohladimo na 27 °C in nato segrejemo na 31 °C. Lahko jo uporabimo za oblivanje ali vlivanje v modele.
2.Za pripravo krem, peciv, mousse, ganašev, sladoledov in drugih desertov uporabimo stopljeno čokolado, ki jo počasi homogeno vmešamo v preostalo maso.
3.Čokoladne kapljice lahko uporabimo za dekoracijo, slastne pa so tudi če jih pojemo kar take.
Sestavine
Sestavine: sladkor, kakavovo maslo, polnomastno mleko v prahu, anhidridna mlečna maščoba, posneto mleko, sirotka (mleko), karamel (sladkor) (0,9 %), maslo (mleko), emulgator (lecitini), sol, aroma.
Lahko vsebuje sledi soje, arašidov in oreščkov.
Hranilna vrefnost
Povprečna hranilna vrednost (na 100 g):
Energijska vrednost: 2384 kJ/572 kcal;
Maščobe: 37 g, od tega nasičene maščobe: 23 g;
Ogljikovi hidrati: 54 g, od tega sladkorji: 54 g;
Beljakovine: 5,7 g;
Sol: 0,49 g
Mnenja
Zaenkrat še ni mnenj.