Pasta Jagoda

Domov  /  Trgovina  /  Koncentrirane paste  /  Pasta Jagoda
KOLIČINA:

CENA: Od 6,90 

Jagodna pasta z značilno svežo in sadno noto svežih zrelih jagod. Za 100 g paste smo uporabili 123 g svežih jagod.
Za aromatiziranje testa, nadevov, čokolad, glazur, prelivov in sladoleda. Pasta jagoda je lahko tudi odličen pripravek pri sadnih pijačah, sorbetih, želejih. Je temperaturno odporna pri peki ali zamrzovanju in zagotavlja avtentičen okus in barvo.

Šifra: 207 Kategorija:

Opis

Sadne paste znamke Dreidoppel se uporabljajo za artomatiziranje najrazličnejših pekovskih izdelkov:
– Stepena smetana, kremni siri
– Nadevi, maslene kreme in pene
– Testo za torte in peciva
– Ganache, fondanti in sladoled.

Prednosti uporabe paste:
✓ Intenzivna aroma
✓ Izjemen okus in dosledna kakovost
✓ Termostabilno
✓ Vedno na voljo
✓ Dolg rok trajanja

Pasto enostavno dodajte sladki smetani, kremi, fondantu, biskvitu ali čokoladi in z njo ustvarite nadeve, glazure, polnila, praline, cupcakse,…

Doziranje in uporaba: 50 g paste jagoda : 1000 g osnove.

Pred uporabo pasto dobro premešajte!

Od leta 2016 imajo vse paste “čisto etiketo” v skladu z naslednjimi merili: brez konzervansov, brez umetnih barvil, brez drugih dodatkov (razen citronske kisline E 330 *), samo naravni okusi in kratek seznami sestavin.

Z oznako “CLEAN LABEL”:
– Brez glutena
– Veganska
– Brez umetnih barvil in arom
– Brez aditivov
– Brez palmovega olja
– Halal, Kosher

Net teža: 200 g (prepakirano).
Net teža: 1 kg (original pakiranje).

Hraniti v suhem in hladnem prostoru na 15-20 C.

Sestavine

Glukozni sirup, invertni sladkorni sirup, pulpa jagode 20 %,
koncetrat črnega korenja in korenja, limonska kislina, naravna
aroma, modificiran skrob, asorbinska kislina, voda, kalijev sorbat.

Hranilna vrednost na 100 g:
KJ: 1015 kj /238 kcal
Maščobe 0,3 g, od tega nasičene maščobne kisline: 0,2 g
Ogljikovi hidrati: 52,3 g, od tega sladkorji: 36,4 g
Beljakovine: 0,2 g
Sol: 0,10 g

MNENJE O IZDELKU:

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pasta Jagoda”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja