Kakavovo maslo 100%

Domov  /  Trgovina  /  Kakav/Kakavovo maslo  /  Kakavovo maslo 100%
KOLIČINA:

CENA: Od 7,50 

100% nerafinirano kakavovo maslo, ki se pridobiva s stiskanjem organsko pridelanih fermentiranih kakavovih zrn v Gani. Obstaja veliko načinov uporabe nerafiniranega kakavovega masla za prehranske in kozmetične namene. Najbolj pogosto pa se ga uporablja za pripravo čokolad, omogoči, da prilagodite fluidnost čokolade: dodajte med 1% in 8% kakavovega masla vaši gosti čokoladi in postala bo bolj redka in tekoča. Idealno za tanko do zelo tanko oblikovanje in vlivanje. Poleg tega poveča sijaj vaše čokolade pri tablicah in pralinejih.
Odlično vlaži, nahrani in regenerira kožo. Topljivo je pri telesni temperaturi, zato se z lahkoto nanaša na kožo in se hitro absorbira. Kakav tudi pozitivno vpliva na razpoloženje in vitalnost.

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

100% nerafinirano kakavovo maslo, ki se pridobiva s stiskanjem organsko pridelanih fermentiranih kakavovih zrn v Gani.Obstaja veliko načinov uporabe nerafiniranega kakavovega masla za prehranske in kozmetične namene. Najbolj pogosto pa se ga uporablja za pripravo čokolad ter doma izdelanih mil in hranilnih ter vlažilnih krem za telo. Odlično vlaži, nahrani in regenerira kožo. Topljivo je pri telesni temperaturi, zato se z lahkoto nanaša na kožo in se hitro absorbira. Kakav tudi pozitivno vpliva na razpoloženje in vitalnost.

To nerafinirano kakavovo maslo pridelujejo mali pridelovalci in kakav jim predstavlja glavni vir prihodka družin. Kakav prodajajo zadrugi, ki igrajo vlogo posrednikov in prodajalcev kakavovega masla na tuje tržišče.

Sestavine:100% nerafinirano kakavovo maslo iz zrn kakavovca (Theobroma Cacao).
Poreklo: Gana
Shranjevanje: Izdelek je potrebno hraniti v zaprti embalaži na hladnem, v suhem in temnem prostoru.

Sestava

Naravno 100 % maslo, pridobljeno iz plodov kakavovca.

Hranilna vrednost

Hranilne vrednosti (za 100 g)
Energijska vrednost 898kCal (3689kJ)
Maščobe: 100,0 g (od tega nasičene: 61,2 g)
Ogljikovi hidrati: 0,0 g (od tega sladkorji: 0,0 g)
Vlaknine: 0,0 g
Beljakovine: 0,0 g
Sol: 0,0 g

MNENJE O IZDELKU:

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kakavovo maslo 100%”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja