Temna čokolada 55%, Ivory Coast, Lubeca

Domov  /  Trgovina  /  ČOKOLADA IN KAKAV, Čokolade za peko  /  Temna čokolada 55%, Ivory Coast, Lubeca
KOLIČINA:

CENA: Od 10,90 

Temna čokoladna kuvertura s poreklom iz Slonokoščene obale ima visok delež kakava, kar 55% ter 34% kakavovega masla.Je primerna za vse vrste sladic; kreme, pene, ganache in prelivanje. Zaznamuje jo intenziven okus kakavovih zrn z odtenki rdečega sadja, ki se prepleta s karamelo in vaniljo. Je močne temne barve, izrazite arome in viskozne strukture. Zaradi oblike majhnih kapljic sta doziranje in raztapljanje zelo enostavna. Ker vsebuje 100% kakavovo maslo je še posebej odlična za oblivanje, saj daje bleščeč izgled ter se pri rezanju sladic ne lomi.

Aplikacija:
Kreme • Mousse • Praline • Ganache • Torte • Peciva • Sladice

✓ Premium kvaliteta
✓ Vegan
✓ Brez glutena
✓ Brez palminega olja
✓ UTZ certificirano

Shranjevanje: Hranite v suhem in hladnem prostoru (15 – 20 °C), stran od virov toplote, zaščiteno pred direktno sončno svetlobo in neprijetnimi vonjavami. Temperatura prostora naj ne presega 25 °C. Po uporabi vrečko tesno zaprite.

 
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Opis

Temna čokolada Ivory Coast 55% priznanega nemškega proizvajalca Lubeca, je čokolada s statusom kuverture. Zaznamuje jo intenziven okus kakavovih zrn z odtenki rdečega sadja. Zaradi oblike majhnih kapljic sta doziranje in raztapljanje zelo enostavna. Čokolada je kot nalašč za izdelavo nadevov, pralin, za ustvarjanje okraskov, oblivanje in fondije. Lubeca čokolada ima status čokolade obliv, kar pomeni, da vsebuje več kakavovega masla (min. 32-39%), kar v kombinaciji s termično obdelavo daje kuverturi sijaj, blag in dolgotrajen okus ter značilno prasketanje ob lomljenju.

Lubeca ima status kuverture – čokolade obliv, kar pomeni, da vsebuje več kakavovega masla, kar v kombinaciji s termično obdelavo daje kuverturi sijaj, blag in dolgotrajen okus ter značilno prasketanje ob lomljenju. Ivory Coast 55% mlečna kuvertura bo v vaši peki postala nepogrešljiva. Zaradi visoke vsebnosti kakvovega masla, je zares odlična za oblivanje vseh vrst sladic. Rezultat bo enakomeren nanos čokolade ter čudovit lesk končnega izdelka.

Uporaba: za torte, ganache, pene, izdelavo čokoladnih okraskov, za izdelavo in polnjenje pralin in ostalih slaščic, v proizvodnji sladoleda, za čokoladne fontane, fondija, kot vroča čokolada.

*Vsebnost kakava najmanj 55%.
*Izvor kakavovih zrn: Slonokoščena obala, Afrika.
*UTZ cerfifikat
*Fair Trade certifikat

Shranjevanje: Hranite v suhem in temnem prostoru, stran od izvora toplote.

Sestavine

Sestavine: kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo,
emulgator: sojin lecitin (E 322), ekstrakt vanilije.
Lahko vsebuje sledi oreščkov in mleka.
Skladiščenje: shranjujte v suhem in hladnem prostoru v tesno zaprti posodi.

Hranilna vrednost

Hranilna vrednost na 100 g izdelka:
energijska vrednost: 611/2535 kcal / kJ
maščobe: 46,0 g
od tega nasičene maščobne kisline: 29,0 g
ogljikovi hidrati: 36,0 g
od tega sladkorji: 31,0 g
beljakovine: 6,3 g
sol: 0,01 g

MNENJE O IZDELKU:

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Temna čokolada 55%, Ivory Coast, Lubeca”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja